Witamy w naszym ośrodku

Opinie / Nagrody

Szukasz najlepszego ośrodka?

Alkovip lauratem orłów medycyny

Nasz ośrodek został ponownie wyróżniony prestiżową nagrodą Orły Medycyny.

AlkoVip Witkowicka 74 Kraków - Kraków

Otrzymaliśmy Złoty Laur w VI Edycji Etapu Ogólnopolskiego Plebiscytu ORŁY Medycyny.

W poprzednim roku otrzymaliśmy laur Orły Medycyny 2022.

Obecnie przyznano nam tę nagrodę za kolejny rok naszej pracy dla dobra Klientów.

Orły to wyjątkowa nagroda, którą mogą pochwalić się tylko najlepsze firmy, cechujące się profesjonalizmem i zapewniające najwyższą jakość usług. 

NAGRODA PRZYZNAWANA NA PODSTAWIE OCEN I OPINII W INTERNECIE

Nagradzane Orłami firmy, to takie, które są liderami w branży, aktywnie stawiają na rozwój i podnoszenie swoich kwalifikacji, co przekłada się na jakość usług i zadowolenie klienta. Najlepsze firmy w okolicy wybierane są na podstawie ocen klientów umieszczonych w Internecie.

Jesteśmy dumni, że dołączyliśmy do tego grona.

Opinie DOSKONAŁA
Na podstawie 84 opinii
Serdecznie polecam ośrodek piękne miejsce wspaniali ludzie ,super opieka i bardzo dobra terapia . Z całego serca polecam.
Sebastian Dolęba
Sebastian Dolęba
2024-05-28
Serdeczne polecam bloga, szczególnie spodobał mi się artykuł o tym jaki wpływ mają narkotyki na organizm człowieka, ponieważ wiele z nas nie zdaje sobie z tego sprawy. Myślę, że warto aby każdy przeczytał????
zuzanna
zuzanna
2024-05-27
Bardzo polecam całego bloga, w szczególności artykuł „Jak pomóc osobie uzależnionej od narkotyków?”. Wywarł na mnie ogromne wrażenie, zachęcam do przeczytania.
Magdalena Mochel
Magdalena Mochel
2024-05-27
Serdecznie polecam super ośrodek wspaniali ludzie i piękne miejsce polecam ❤️
Aneta Woloszyn
Aneta Woloszyn
2024-05-27
Świetny ośrodek i profesjonalna pomoc, bardzo polecam
Kaxdelick
Kaxdelick
2024-05-27
Polecam. Pomocny personel
Paulina Jackowska
Paulina Jackowska
2024-05-27
Miejsce jak najbardziej pomocne ludziom w potrzebie . Super ośrodek i wspaniali ludzie o wielkim sercu i zaangażowaniu w wykonywaną pracę. Ośrodek jest piękny i dobrze wyposażony . Serdecznie polecam ❤️
zaczarowana 94
zaczarowana 94
2024-05-27
Oferta ośrodka jest godna polecenia, profesjonalna opieka, przystępne ceny pobytu, w tym liczne promocje, dobra organizacja, komfortowe warunki.
Małgorzata Nowak
Małgorzata Nowak
2024-05-27
Polecam leczenie alkoholizmu w tym ośrodku.
Karol Karpiński
Karol Karpiński
2024-05-26
Moja ciocia po utracie pracy uzależniła się od alkoholu trwało to dobry rok nie widziała w tym problemu ale jak zapisaliśmy ją do specjalisty poszła na leczenie zaczęła zauważać problem i z tego nałogu wychodzić. Obecnie nie pije już od około 1,5 roku i zaczęła skupiać się na innych ważnych rzeczach w życiu. Polecam każdemu co mają problem
ReidiSkc
ReidiSkc
2024-05-26
Szukasz najlepszego ośrodka?

Sprawdź opinie o naszym ośrodku

Sprawdź opinie >>>

Dokładamy wszelkich starań aby zapewnić naszym Pacjentom wsparcie na każdym etapie leczenia uzależnień oraz  po jego ukończeniu.

Dziękujemy za zaufanie i docenienie naszej pracy.

Szukasz najlepszego ośrodka?

złoty laur zaufania 2023

Nasz ośrodek został wyróżniony w plebiscycie “Złoty Laur Zaufania”.

Certyfikat jest wyrazem uznania za opinie zadowolonych klientów, pracowników i współpracujących przedsiębiorców.

DZIĘKUJEMY ZA ZAUFANIE

Wyróżnienie odzwierciedla zaufanie, jakim darzą nas nasi klienci i kontrahenci, wystawiający pozytywne opinie konsumenckie i rynkowe.

zapraszamy na

wirtualny spacer